Om ePrint

Vi er stadig de
samme personer

Om ePrint ApS

Mission
Vi bestræber os på at levere innovative og tilpassede løsninger, med respekt for kundens behov og det faktum at to kunder ikke er ens. Erfaring, forståelse og indsigt er ingredienserne til et succesfuldt samarbejde, og i sidste ende skabe størst mulig værdi for vores kunder.

Vision
Med respekt for det faktum, at vi lever af vores kunders tilfredshed, ønsker vi gennem motivation og engagement at fastholde en høj faglig kompetence inden for relevante services, hvor kvalitet er nøgleordet i samspil med en økonomisk attraktiv løsning – til tiden.

Kerneværdier
ePrint er en moderne virksomhed, med tilsvarende moderne værdier. Med en Innovativ tilgang til vores arbejde samt et konstant ønske om faglig udvikling, både som individer og som enhed, gør vi det muligt at følge med tidens udvikling i vores branche.

Hvem er vi?
ePrint ApS er en mindre virksomhed, der har specialiseret sig i databehandling, print- og kopieringsopgaver – primært indenfor pelsbranchen, men vi udfører også beslægtede opgaver for andre erhverv som print-on-demand og webdesign. 

Virksomheden er ejet af far og søn, der supplerer hinanden godt i form af faglig kompetence og tidsmæssige ressourcer.

Det hele begyndte ...
Tilbage i 1984, var vi med til opstarten af det daværende avlssystem DanMink. Det lykkedes os at komme i gang, på trods af en dengang alt for lille PC og matrixprinter, som ikke var beregnet til at udskrive på karton...

Behovet for en 'central' afvikling af avlssystemet opstod hurtigt og som følge heraf valgte vi i 1988 at etablere et servicebureau. Samtidig udviklede vi det første program til udskrivning af kort på laserprinter. Programmet kunne udskrive kort med stregkoder på grundlag af en print fil – alt dette for at tilgodese de avlere, der ønskede at foretage databehandlingen selv, men ikke ønskede at bruge tid på udskrivning af kort.

I dag, er det daværende avlssystem afløst af FurFarm, hvor der fokuseres på internetbaserede løsninger og dataopsamling via stregkoder og avancerede håndterminaler, ligesom de små laserprintere er blevet byttet ud med store kopimaskiner, der kan opfylde nutidens krav til hastighed og kvalitet.

fur.print™
fur.print™

Vi har udviklet forskellige typer af kort - til registrering af minkavlernes betydningsfulde, daglige observationer - for at understøtte deres relevante arbejdsopgaver på minkgårde.

Læs mere her
fur.plan™
fur.plan™

Et nyt værktøj til Farm Management, som kan bruges til planlægning af avlsarbejdet for eksempelvis at minimere indavl eller optimere krydsning af grupper.

Læs mere her
fur.view™
fur.view™

Et nyt værktøj som kan give dig et hurtigt overblik over relevante oplysninger og bruges til planlægning. Få resultatet af dine indtastninger vist på din smartphone!

Læs mere her
fur.id™
fur.id™

Ved hjælpe af QR-koder kan vi afløfte flere oplysninger fra kortene på én gang, for at minimere indtastningen.

Læs mere her

Vidste du at ...

QR-koder kan indeholde meget mere data, end du tror?


En almindelig EAN18-stregkode indeholder blot en et nummer. I QR-koder kan vi indbygge mange linjers information ind i et struktureret dataformat (XML eller jSON)

Læs mere her

App-udvikling på vores måde ikke koster en herregård?


Capture OnTheGo er en anden måde at tænke Apps på. Det holder både udviklingsomkostninger- og pris ned på et leje, hvor de fleste kan være med.

Læs mere her

ePrint leverer forretningsomptimering til minkavlere?


Til understøttelse af alle relevante arbejdsopgaver på minkgårdene, har vi udviklet forskellige typer af kort til registrering af relevante daglige observationer på minkgårdene.

Læs mere her

Dataopsamling via apps kan spare dig for 1-2 arbejdstimer om ugen?


Fjern papirarbejdet fra dine arbejdsgange og lad app'en distribuere data direkte til dit system.

Læs mere her

Nyheder

Nye hjemmesider og identitet...

eprint.dk

Vi er stolte af at præsentere vores nye hjemmeside og nye identitet for ePrint ApS. Websitet er blevet til i samarbejde med...

Læs mere her

Ny samarbejdspartner...

eprint.dk

Vi har igennem den seneste tid arbejdet en del sammen med dotpeople. Dette samarbejde har vi nu valgt at formalisere i et strategisk samarbejde, som betyder...

Læs mere her

Kopenhagen Fur 
overtager fur.apps

eprint.dk

Det er med stor glæde og stolthed vi kan fortælle, at fur. apps pr. 1. juni 2018 overgår til...

Læs mere her

ePrint ApS overtager Morsø Minksystem

eprint.dk

Morsø Minksystem overgår til ePrint ApS – du kan fremover finde os på www.furprint.dk.

Læs mere her

Nyt kommende domicil
på Esbjerg Strand…

eprint.dk

Vi har glædet os til at løfte sløret for vores kommende planer på Esbjerg Strand, som vi har fået mulighed for at realisere i samarbejde med Det Faglige Hus.

Læs mere her

Undgå besværlig synkronisering af håndterminal...

furapps.dk

Med vores nye app til registrering af avlsdyr og hvalpe til fortsat avl i FurFarm undgår du besværlig synkronisering af data ...

Læs mere her

Apps erstatter papir på minkfarme.....

furapps.dk

Data fra minkfarm og pelseri lagres automatisk, så de kan ses på både mobil, tablet, håndterminal og pc.

Læs mere her
© ePrint ApS, 2019. Alle rettigheder forbeholdes | web by dotpeople