About

Vi er stadig de
samme personer

Om ePrint ApS

Mission
Vi bestræber os på at levere innovative og tilpassede løsninger, med respekt for kundens behov og det faktum at to kunder ikke er ens. Erfaring, forståelse og indsigt er ingredienserne til et succesfuldt samarbejde, og i sidste ende skabe størst mulig værdi for vores kunder.

Vision
Med respekt for det faktum, at vi lever af vores kunders tilfredshed, ønsker vi gennem motivation og engagement at fastholde en høj faglig kompetence inden for relevante services, hvor kvalitet er nøgleordet i samspil med en økonomisk attraktiv løsning – til tiden.

Kerneværdier
ePrint er en moderne virksomhed, med tilsvarende moderne værdier. Med en Innovativ tilgang til vores arbejde samt et konstant ønske om faglig udvikling, både som individer og som enhed, gør vi det muligt at følge med tidens udvikling i vores branche.

Hvem er vi?
ePrint I/S er en mindre virksomhed, der har specialiseret sig i databehandling og print- og kopieringsopgaver – primært indenfor pelsbranchen, men vi udfører også beslægtede opgaver for andre erhverv indenfor bl.a. print-on-demand og webdesign. 


Virksomheden er ejet af far og søn, der supplerer hinanden godt i form af faglig kompetence og tidsmæssige ressourcer.

Det hele begyndte ...

Tilbage i 1984 var vi med ved opstarten af det daværende avlssystem DanMink. På en dengang alt for lille pc og en matrixprinter, der ikke var beregnet til at udskrive på karton, lykkedes det os at komme i gang…

Behovet for en “central” afvikling af avlssystemet opstod hurtigt og som følge heraf valgte vi i 1988 at etablere et servicebureau. Samtidig hermed udviklede vi det første program til udskrivning af kort på laserprinter. Programmet kunne udskrive kort med stregkoder på grundlag af en printfil – dette for at tilgodese de avlere, der ønskede at foretage databehandlingen selv, men ikke ønskede at bruge tid på udskrivning af kort.

I dag er det daværende avlssystem afløst af FurFarm, hvor der fokuseres på Internetbaserede løsninger og dataopsamling via stregkoder og avancerede håndterminaler, ligesom de små laserprintere er blevet byttet ud med kopimaskiner, der kan opfylde nutidens krav til hastighed og kvalitet.

fur.print™
fur.print™

Til understøttelse af alle relevante arbejdsopgaver på minkgårdene, har vi udviklet forskellige typer af kort til registrering af relevante daglige observationer på minkgårdene.

Read more
fur.apps™
fur.apps™

Vores nye værktøj gør det nemmere for dig at foretage nødvendige registreringer på din minkgård!

Read more
fur.plan™
fur.plan™

Nyt værktøj til Farm Management, som kan bruges til planlægning af avlsarbejdet for eksempelvis at minimere indavl eller optimere krydsning af grupper.

Read more
fur.view™
fur.view™

Nyt værktøj som kan give dig et hurtigt overblik over relevante oplysninger og bruges til planlægning. Få resultatet af dine indtastninger vist på din smartphone!

Read more
fur.id™
fur.id™

Ved hjælpe af QR-koder, kan vi afløfte flere oplysninger fra kortene på en gang for at minimere indtastningen.

Read more

Did you know ..?

QR-koder kan indeholde meget mere data, end du tror?


En almindelig EAN18-stregkode indeholder blot en et nummer. I QR-koder kan vi indbygge mange linjers information ind i et struktureret dataformat (XML eller jSON)

Read more

Dataopsamling via apps kan spare dig for 1-2 arbejdstimer om ugen?


Fjern papirarbejdet fra dine arbejdsgange og lad app'en distribuere data direkte til dit system.

Read more

ePrint leverer forretningsomptimering til minkavlere?


Til understøttelse af alle relevante arbejdsopgaver på minkgårdene, har vi udviklet forskellige typer af kort til registrering af relevante daglige observationer på minkgårdene.

Read more

App-udvikling på vores måde ikke koster en herregård?


Capture OnTheGo er en anden måde at tænke Apps på. Det holder både udviklingsomkostninger- og pris ned på et leje, hvor de fleste kan være med.

Read more

News

© ePrint ApS, 2019. All rights reserved | web by dotpeople